dimarts, 4 d’octubre del 2011

de cutting-iBoard. La app definitiva...o no...

Osea, sabessssssss es que en casa pues somos como muuuuuy fans de Apelllllllll.
Y lo usamos para todo, osea, pero para todo para todo. Justo ayer me bajé la app Cutting-iBoard y se corta mucho mejor que con mi tabla de madera windows...


Aquesta IPAD-taula es falsa, es clar.
Però m'ha resultat divertit el 'conceto' i  realment de vegades cal riure una mica de tota aquesta guerra comercial i de màrketing que es porten les grans empreses. Que ens discutim per la tonteria del futbòl ja està passat de rosca, però que en segons quins fòrums es dediquin a llençar-se destralades digitals entre uns i altres .... nois! perque no sortiu al carrer a coneixer gent!! :-P

De tota manera, li falta en Gordon Ramsay fotent la bronca desde la pantalla: Això no està ben tallat!! Vas tort!! En ma vida havia vist un fucking cuiner tan fotudament sapastre!!... ja sabeu... estil Ramsay.

El mèrit és del  Sr. Timarthy i les fotos utilitzades per al muntatge són  aquestes.


I la font original on ho vaig trobar és Microsiervos.

4 comentaris:

  1. Caram, caram!!! És que hi ha gent que té poca feina o moltes hores per pensar!! És del tot sorprenent, aquest ipod - tablet... suposo que, a més, deu ser pràctic i tott! Bona troballa.

    ResponElimina
  2. Quina angunia de pensar un ganivet lliscant per sobre la pantalla de l'IPad..... !!....:)

    ResponElimina
  3. Segon diuen no és ratlla.....però clar jo no ho probaria!!!

    ResponElimina
  4. pero de donde has sacado eso? me dejas alucinada jaja
    y en cuanto a noviembre, espero que efectivamente venga diciembre, enero y así hasta que de viejecita y arrugadita me quede por los 90 añitos.
    miles de besos

    ResponElimina